HR SLO EN DE
onama1

NOVOSTI

ISO 9001 I 14001

Usmjerenost ka razvijanju, kontroliranju i poboljšavanju kvalitete te postizanje zadovoljstva kupaca tržišnim proizvodom i uslugom, poslovni je imperativ svake uspješne moderne kompanije.

Jedna od glavnih karika koja garantira dugoročnu poslovnu uspješnost je, uz kvalitetu proizvoda i usluge, zasigurno i sustavni pristup upravljanju koje se očituje kroz implementiranje međunarodnog ISO sustava.

Uprava tvrtke Domusplus prepoznala je važnost prilagodbe poslovnih procesa svjetskim standardima u svim svojim poslovnim područjima i svim aktivnostima, te je u svoje poslovanje uspješno implementirala ISO 9001 sustav za upravljanje kvalitetom, te ISO 14001 sustav za upravljanje okolišom.

Razvojem svojeg poslovanja kroz stalna poboljšanja, praćenje i usklađivanje poslovnih procesa sa međunarodnim standardima, a prema zahtjevima certifikacije, popeli smo se u sam vrh ljestvice tržišnih pozicija. Kao vrlo važan element poslovne aktivnosti ističemo komunikaciju i izuzetno pozitivan poslovni odnos sa našim investitorima, odnosno kupcima naših usluga, što smo kroz uvođenje sustava ISO 9001 i dokazali.

Sustavnim pristupom upravljanju kvalitetom, mjerenjem, analiziranjem i poboljšavanjem sustava, osim poboljšanja produktivnosti i poslovnih rezultata, svojim investitorima, pružamo ozbiljnost i sigurnost, i što je najvažnije kvalitetu.
Budući da svoje poslovanje baziramo na ekološki izuzetno vrijednom i poželjnom proizvodu, ponosni smo na uvođenje ISO 14001 sustava za upravljanje okolišom, kojim smo dokazali da sve akcije unutar naših proizvodnih procesa imaju pozitivan utjecaj na okoliš. Uz monitoring ekoloških performansi i dalje nastojimo biti primjer u smanjivanju nepotrebnih gubitaka, te poštivanju ekololoških zahtjeva životne sredine.

 

g d
top
 

domusplus
Ilica 259, Zagreb
Tel : 01 / 236 55 49

Kuća s idejom
Radno vrijeme
Pon-Pet: 08:30h - 16:30h
Srijeda: 08:30h - 17:30h
Subota: po dogovoru

 

Copyright © 2014 DomusPlus d.o.o., Sva prava pridržana

 

Powered by webdizajner.hr. Designed by Lara.