HR SLO EN DE
onama1

O nama

DOMUSplus ulaže velike napore u ostvarivanje svojih ciljeva na zadovoljstvo kupaca, partnera i zaposlenika. Shodno tome, definirali smo našu misiju i viziju koje nam pomažu u postizanju naših strateških ciljeva.

Misija

Mi smo tvrtka čiji zaposlenici posjeduju višegodišnje iskustvo u projektiranju, izradi i montaži gotovih kuća. Cilj nam je unaprijediti kulturu življenja u ekološki i energetski prihvatljivijim montažnim kućama, uz povećanje svijesti o prednostima građenja i življenja u takvim kućama.

Također, misija nam je podići prihvatljivost niskoenergetskih gotovih kuća na području Republike Hrvatske na europske standarde, što takav oblik građenja zaslužuje.

Vizija

DOMUSplus je građevinska tvrtka koja djeluje na području projektiranja, izrade i gradnje gotovih niskoenergetskih kuća. Naša vizija je postati vodeća građevinska tvrtka u gradnji gotovih kuća u Republici Hrvatskoj. Jednako tako, cilj nam je postati značajan izvoznik gotovih kuća na područje srednje Europe.

S druge strane, našim kupcima želimo ponuditi najbolju kvalitetu i slobodan izbor izgleda buduće kuće uz tržišno prihvatljive cijene.

top
onama1

O nama

Strategija

Strateški ciljevi

Da bismo uspješno ostvarili našu misiju i viziju, definirali smo strateške ciljeve kojih se predano držimo:

 

Strategija kompanije

Razvoj kvalitetnih i cjenovno prihvatljivih modela izgradnje strateška su orijentacija svih naših zaposlenika. Želimo se pozicionirati kao najuspješnija tvrtka u Hrvatskoj u području projektiranja i izrade gotovih niskoenergetskih kuća. Uz kakvoću kao imperativ, stvaramo sliku poželjnog partnera za rješavanje stambenog pitanja, a svojom kreativnošću i individualnim pristupom doprinosimo kvaliteti svakog projekta kojeg radimo.

U svrhu uspješnog tržišnog nadmetanja, DOMUSplus nastoji prepoznati potrebe kupaca i biti poželjan partner u realizaciji stambenog pitanja. Povrh toga, uvijek nastojimo komunicirati drukčije od drugih, u želji da u potpunosti ispunimo sva očekivanja naših investitora.

top
top
onama1

press

top
 

domusplus
Ilica 259, Zagreb
Tel : 01 / 236 55 49

Kuća s idejom
Radno vrijeme
Pon-Pet: 08:30h - 16:30h
Srijeda: 08:30h - 17:30h
Subota: po dogovoru

 

Copyright © 2014 DomusPlus d.o.o., Sva prava pridržana

 

Powered by webdizajner.hr. Designed by Lara.