Aktualno

Događanja

Akcije

Jeste li znali?

Crkva od papira, Takatori Kyokai , izgrađena je ubrzo nakon potresa koji je razorio regiju japanskog grada Kobe 1995. godine u kojem je srušena i originalna crkva Takatori. Primarni zadatak je bio što prije izgraditi crkvu, i to onu koju bi volonteri, koji su i sami ostali bez domova, mogli brzo i jednostavno podići, uz što manji trošak. Japanski arhitekt Shigeru Ban došao je na ideju da bi se ona mogla napraviti od papira. Materijal za gradnju crkve donirale su mnoge kompanije, a 160 volontera podiglo ju je za samo 5 tjedana. Iako je namjera da crkva s konstrukcijskom osnovom od papirnatih cijevi bude samo privremena, Takatori Kyoka još i danas uspravno stoji.

Tražilica

Katalog

ABIES

Površina: 101 m2
Ukupan broj soba: 2
Namjena: Obiteljska
Vrsta: PR
Opis: Prizemnica s dvije spavaće sobe, velikim boravkom, kuhinjom i blagovaonicom. Dodatni WC je odvojen od kupaonice, a terasa i ulazni podest su natkriveni.

Pročitajte više »

BETULA

Površina: 95 m2
Ukupan broj soba: 3
Namjena: Obiteljska
Vrsta: PR
Opis: Prizemnica sa tri sobe, dva odvojena sanitarna čvora, boravkom, blagovaonicom i kuhinjom. Ulazni podest i terasa su natkriveni.

Pročitajte više »

CITRUS

Površina: 81 m2
Ukupan broj soba: 3
Namjena:
Vrsta: PR
Opis:

Prizemnica u varijanti sa 2 ili 3 spavaće sobe, sanitarnim čvorom, boravkom, blagovaonicom i kuhinjom, te  manjom ostavom.

Pročitajte više »

CORYLUS

Površina: 53 m2
Ukupan broj soba: 2
Namjena:
Vrsta: PR
Opis: Manja kuća pogodna za vikendicu sa 2 spavaće sobe, jednim sanitarnim čvorom, boravkom i kuhinjom.

Pročitajte više »

12 3 4 5     Sljedeća  

DOMUSplus - Kuće s idejom

Download kataloga - PDF verzija (6MB)

Katalog skinite desnom tipkom miša i odaberite Save Tagret As opciju